:Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur.

Siapa cakap zaman burger bakar dah habis dah?? Mana ada. Masih ada ni burger bakar yang padu👍🏻

Kalau dinner tu taknak makan nasi, meh datang sini makan burger bakar atau roti john. Roti John Grill dan Burger Bakar dia wajib order tau! Ada ayam, daging dan kambing. Patty dia memang diperap dengan rempah yang sedap, dibakar dengan sempurna dan dagingnya lembut, juicy dan smokey. Perfect! Dan dorang ada sos special homemade recipe yg memang terangkat!

 

WAJIB ORDER – burger bakar dia. Ada ayam, daging, kambing.

WAJIB ORDER – Roti john grill. Ada ayam, daging, kambing.

 

Ni Roti John Ustaz. Ada hotdog jumbo tuu

Kenduri 8 orang makan

 

RECOMMENDED! Boleh contact Abang ni kalau nak delivery kawasan sekitar or nak tanya khabar dia pun boleh. Abang dan kakak ni cool dan sporting jer. Hehe

 

Apa yang special? Roti dia semua ditempah khas dan memang lain daripada yang lain. Secret ingredient utk patty dan soa yang pasti akan membuatkan korang termimpi-mimpi. Portion yang besar dan tak lokek isi.

Kemudahan: ada delivery service untuk kawasan sekitar. Just contact je dorang. Ada seating space jugak kalau nak lepak makan situ. Take away pun boleh.

Totally highly RECOMMENDED! 👍🏻 Ni bukan sekadar kedai burger biasa-biasa. Ini kedai burger luar biasa! Burger ketam pun ada. Burger mcm K*C tu pun ada. 😁 Silalah datang sini dan rasainya sendiri. Worth the money.
BOSS burger SOLO chef
Alamat: Simpang 3, Jalan Seri Sentosa 12, Jalan Klang Lama, Kuala Lumpur.
No telefon: 017-3620104
Waktu perniagaan: 6.30 pm – 12.00 am tutup setiap hari Khamis.
Landmark: Giant, KFC, Pasaraya Kawanmu.
Waze: Boss Burger Solo

Selamat mencuba! A happy tummy is a happy world! 🌸

Rating : 🌟🌟🌟🌟🌟

‪#‎Zomato‬‪#‎ZomatoMY‬‪#‎ManaBestMakan‬‪#‎WhereToEat‬

Editor,
[Kentoss]

 

Check out review kami di Facebook Page MBM : https://www.facebook.com/ManaBestMakan/posts/737405856361958

Advertisements